Servicii SEO si Optimizare Site ★★★★★ 5
5 1

Marketing online
Promovare site

Servicii SEO si Optimizare Site

8.5 milioane de romani intra zilnic pe internet si cauta informatii

Optimizare Site

SERVICII SEO

   Un site web fara vizitatori este un site mort. Acesta nu isi justifica existenta si nu isi atinge scopul pentru care a fost creat, si anume acela de a vinde online!

   Doar un website nu este de ajuns pentru a beneficia de avantajele internetului, asa ca noi il promovam online. In era digitala publicitatea si brandingul sunt cheia vanzarilor, clientii trebuie sa stie de tine si sa te poata gasi usor.

   85% din potentialii clienti folosesc motoare de cautare pentru a se informa, este crucial ca site-ul dumneavostra sa fie optimizat pentru cuvintele cheie dorite.

Venim in ajutorul dumneavoastra oferind servicii de consultanta, proiectare si realizare pagini web, promovare web. Pentru a-l face productiv, va trebui sa-l optimizam SEO si promovam online acel site. Astfel, oferim servicii complexe de optimizare site si promovare web care va pot spori considerabil numarul de vizitatori / clienti.

   Pentru partea de promovare si pozitionare pe Google va spunem doar atat : pretul per cuvant cheie porneste de la doar 50 lei/luna si pe langa asta, include si optimizare interna a site-ului (on page SEO) : continut original si relevant, taguri H1 si H2, titlu potrivit, meta description, etc, dar si cautarea, identificarea si analiza cuvintelor cheie.

   Din pacate, pentru fiecare client cerintele si abordare sunt diferite, astfel pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.